shapka_top.jpg

 

Отзывы

Отзывы - доктор Ищук А.И.

24.05.2010
Велика подяка лікарю Іщуку Анатолію Івановичу за допомогу. Завдяки йому покинув пити й курити. Почуваюсь дуже добре. Всім, хто не може сам покинути вживати алкоголь та тютюн, в кого ослаблена воля, раджу звернутися до лікарів медичного центру товариства тверезості та здоров`я.

Віталій.


21.11.2010
Я, Цибалова Екатерина, благодарю Анатолия Ивановича Ищука, за то что избавил  моего мужа от алкоголизма, вернул его в семью. Жизнь наладилась.


04.06.2011
Я, Форкун Валентина Іванівна, дуже вдячна колективу товариства тверезості та здоров`я і особиста подяка лікарю Іщуку Анатолію Івановичу, як добре,що на світі є люди які хочуть допомогти твоєму горю. Три роки тому у Анатолія Івановича лікувався мій чоловік, який після лікування побачив, яке гарне тверезе життя. Зараз на лікування приїхав мій син і я також сподіваюсь і вірю що в нього буде гарне тверезе і здорове життя і в його сім`ї. Низький уклін і велика подяка колективу медичного центру і особливо лікарю Іщуку А.І., що повертають в сім`ї радість, щастя і спокій.


23.07.2011
Мій знайомий, що лікувався у лікаря Анатолія Івановича не п`є вже 12 років,і його племінник не п`є 10 років,теж тут лікувався, вони дуже вдячні за допомогу і рекомендували мені звернутися за допомогою до Іщука Анатолія Івановича, буду дуже вдячна за допомогу.

З подякою, Трубецька Наталка.


28.08.2011
Я, Киричук Олександр Володимирович, дуже вдячний колективу мед центру Тверезість та здоров`я і особливо лікарю Іщуку Анатолію Івановичу за те що допомогли  стати на правильний образ життя. Я вже не вживаю алкоголю 16 років, В сім`ї спокій, зовсім став дивитися на життя іншими очима.
Дуже вдячний.


30.08.2011
Я, Юраш Олександр Станіславович, дуже вдячний лікарю Іщуку Анатолію Івановичу і його помічникам за те, що врятували мене від алкоголізму.
Спасибі Вам всім.


14.01.2012
Я, Гарицкая Анна Владимировна, благодарна врачу Ищуку Анатолию Ивановичу за то, что он спас меня, открыл мне глаза на жизнь. За то, что я здорова, работаю, воспитываю сына, забочусь о своем отце. Благодаря ему, я разобралась в своем отношении к жизни. Желаю ему здоров’я, долгих лет жизни. Спасибо большое, что есть такой человек, который со всей душой помогает людям. Благодарна всем сердцем.


15.01.2012
Хочу висловити вдячність Анатолію Івановичу Іщуку за допомогу в лікуванні мого чоловіка, який не пив майже 10 років. А зараз знову приїхав продовжити  термін, бо дуже добре живеться без горілки. Дуже добре, що є такі лікарі, добрі, чуйні, які допомагають вести здоровий спосіб життя. Низький уклін Вам від усієї нашої сім`ї.

З повагою до Вас дружина Валентина Іванівна і діти.
Згурівський р-н.


29.01.2012
Хочу висловити велику подяку Анатолію Івановичу за зміни на кращу сторону в моєму житті. За допомогою лікаря не вживаю спиртних напоїв 13 років. Почуваю себе прекрасно, відчув життя по-новому, радію кожному дню! Щастя Вам, любий Анатолій Івановичу, здоров`я і довгих років життя! Спасибі!

З повагою до Вас  Левченко  Анатолій Володимировіч.


02.11.2012
Я, сусідка Корнауха Віктора Івановича, передаю вдячність доктору Іщуку Анатолію Івановичу від матері Віктора. Яка сказала такі слова: «До землі я Вам вклоняюсь що Ви спасли мені сина!». А це я, сусідка Ганна в нашому селі. Ви вилікували не одну молоду людину і сім`ї Вам також дякують за Вашу дуже добру справу, що дає можливість людям жити.

З повагою Тесленко Г.А.


30.01.2013
Шановний Анатолій Іванович!
Хочу висловити щиру подяку особисто Вам, а також Вашому колективу за Вашу таку потрібну місію, яку Ви несете. Бажаю Вам всім міцного здоров`я, успіхів у всіх Ваших справах. За спасіння  людей від страшної напасті. Нехай Бог дає Вам своє благословення.26.10.2001 року мій чоловік був вашим пацієнтом, після чого його життя розділилось на два періода: До і Після. Тепер чоловік живе повноцінним життям, на людей які зловживають алкоголем дивиться по-іншому, з жалем.
Щоб усі Ваші пацієнти також починали нове життя.

З вдячністю та повагою до Вас «Т.Р.»


29.09.2013
Я, Подгорный Валерий Алексеевич очень благодарен Ищуку Анатолию Ивановичу за мое выздоровление. Пусть он долго живет и помагает таким как я.


27.10.2013
Шановний Анатолій Іванович!
Я, Микитчик Микола  та моя дружина Оксана, висловлюємо Вам вдячність за кваліфіковану допомогу мені, та взагалі нашій сім`ї.Я думаю, що завдяки Вашому професіоналізму наше життя буде розмірним та щасливим.
Велике Вам Спасибі.


02.11.2013
Очень благодарна доктору Ищуку Анатолию Ивановичу. Мы с мужем были у доктора 10 лет назад и все это время мой муж не пьет. Спасибо Вам доктор!

Надежда.


Отзывы – доктор Пострелко В.М.

25.02.2011
Я, Майданик Ал.Фед., хочу высказать свою благодарность доктору Валентину Михайловичу Пострелко за эффективное (очень эффективное) лечение от алкогольной зависимости. До этого я лечился три раза и все три раза были срывы, а после лечения у Валентина Михайловича  тяга к алкоголю совсем пропала и я стал совсем другим человеком. Большое человеческое Вам Спасибо!


19.08.2011
Я, Остапенко Дмитро Гаврилович, дуже вдячний колективу медичного центру «Тверезість та здоров`я» і особисто лікарю Валентину Михайловичу Пострелко, за те що він дуже помагає всім людям вести правильний здоровий спосіб життя.


06.10.2012
Дуже вдячний лікарю Пострелко В.М. за те,що він позбавив мене алкоголізму, зараз зовсім інше почуття життя.

Щиро дякую.  Бушкевич Максим.


25.01.2013
Хочу висловити вдячність Валентину Михайловичу Пострелко за допомогу. Після лікування не вживаю алкоголь три роки. Жінка не сварить і все добре. Спасибі.

З повагою до Вас Пилюшенко Василь.


01.03.2013
Я, Повилико М.І., дуже вдячний д.м.н. Пострелко В.М. за чудовий підхід  в лікуванні алкозалежності, а простіше за надану можливість по іншому дивитися на речі, які раніше майже не бачив.
Спасибі!